SOLFILM

Solfilmsmontering på både kørertøjer og bygninger.

MONTERING AF SOLFILM KRÆVER EN FAGMAND

Hos Glasmester er vi eksperter i at montere solfilm. Er du bilforhandler, er vi derfor det oplagte valg som samarbejdspartner.

Gennem mange år har vi hos Glasmester monteret solfilm og sikkerhedsfilm på mange typer køretøjer, både brugte og nye. Solfilm bruges af mange forhandlere, som opgradering af bilen på linje med fx. nye alufælge – solfilmen tilfører både funktionalitet og styling/look.

Vores solfilm bliver leveret af anerkendte leverandør, og dette afspejles i det endelige resultat.

Vi monterer også solfilm på fx. entreprenørmaskiner.

Kontakt os og hør mere

Er du autoværksted eller bilforhandler? Så tager vi gerne en uforpligtende snak om mulighederne i et samarbejde. Vi tilbyder naturligvis også at indgå et samarbejde med andre brancher, som er interesseret i vores ydelser, fx. solfilmsmontering på facader eller lign. Ring til os i dag på 21 65 90 62 eller send os en mail på info@glasmester.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

SOLFILM PÅ BYGNINGSFACADER OG KONTORER.

Udover solfilmsmontering på kørertøjer, tilbyder vi også at montering af varmedæmpende solfilm, sikkerhedsfilm, sandblæst folie og forskellige former for glasdekoration til brug for facader, kontorer og lign. Både udvendigt og indvendigt.

Vi løse sådanne opgaver for både store og mindre virksomheder, kommuner m.m.