Få monteret solfilm og tonede ruder på hele Sjælland

Mangler din bil solafskærmning, vil du gerne style den med tonede ruder, eller ønsker du ikke, at alle kan kigge ind af bagruden i din varevogn og se, hvad du har i bilen?

Vi har mange års erfaring med at montere solfilm, og fra basen i Tune nær København og Roskilde kan vi rykke ud på hele Sjælland og sikre dig en kvalitetsløsning inden for tonede ruder til en billig pris.

Se referencer i vores video på forsiden

DERFOR ER SOLFILM EN GOD IDÉ

Fordelen med solfilm er som nævnt ovenfor, at det kan tjene flere formål. Blandt andet kræver flere forsikringsselskaber af eksempelvis håndværkere, at bagruderne i deres varevogn skal være tonede, så ikke forbipasserende kan se, hvad de har af værktøj i bilen.

Derudover er der den oplagte fordel omkring solafskærmning for passagerne på bagsædet og i bagruden, ligesom det også kan give et løft til bilens styling. Fordelene er blandt andet:

• Giver et bedre indeklima
• Ingen generende reflekser
• Forhindrer indkig
• Har en varmedæmpende effekt

TONEDE RUDER PÅ HELE SJÆLLAND

Vi servicerer bilejere på hele Sjælland, og du er velkommen til at komme forbi for at sikre din bil tonede ruder.

Du behøver ikke tage på stor udflugt, mens du venter på din bil. Vi kan montere solfilmen på én-to timer.

SOLFILM TIL BYGNINGER

Inden for solfilm udfører vi også arbejde på bygninger i København og over det meste af Sjælland for alle typer virksomheder.

Vi monterer solfilm på vinduesglasset, så medarbejderne ikke bliver generet af solen, mens de arbejder, og samtidig kan de kigge ud på det gode vejr.

Er du interesseret i at få monteret solfilm i din bil professionelt, sikkert og pålideligt, så kontakt os, enten i “Kontakt”-menuen eller på telefon 70 260 290.

Det er ikke lovligt at montere solfilm i fordøre og på forrude. Du må kun montere solfilm i bagruden og de bagerste sideruder, uanset om din bil er på hvide eller gule nummerplader.