Bilfolie er en effektiv måde at forlænge overfladens holdbarhed

BILFOLIE TIL GODE PRISER

Der er flere måder, hvorpå man kan holde sin bils overflade flot i længere tid, og bilfolie er en af de mest effektive metoder. Det bruger blandt andet taxaer meget, men flere og flere private gør også brug af den billige og flotte beskyttelse af bilen.

Vi har gennem mange år indpakket alle typer biler i bilfolie, og den viden og ekspertise, vi gennem årene har opbygget, sikrer dig et resultat i højeste kvalitet og med maksimal holdbarhed.

Se vores præsentations video til højre.

MANGE MULIGHEDER MED BILFOLIE

Det er ikke kun som beskyttelse af lakken, at bilfolie kan være den rette løsning. Bilfolie kan nemlig også bruges til at friske en lidt kedeligt udseende bil op.

Så har du en ældre bil, der er blevet lidt mat i lakken, kan den få nyt liv med flot bifolie i lige præcis den eller de farver, du vil have. Det er let, billig og holdbar styling af din bil.

BILFOLIE – KØBENHAVN OG RESTEN AF SJÆLLAND.

Fra adressen i Tune, som er tæt på blandt andet København, kan vi løse alle opgaver inden for bilfolie, så du kan få præcis den løsning, du ønsker, uanset hvor på Sjælland du holder til.

Hvis det er indpakning med bilfolie af hele bilen, tager arbejdet omkring en dags tid, så du hurtigt kan få den firhjulede tilbage. Det kan samtidig gøre det lettere at få en god pris for bilen ved videresalg.

Du kan kontakte os for at høre nærmere om de mange muligheder for folieindpakning af biler. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud i forbindelse med, at vi fortæller dig om bilfolie.